Filmski festival Uhvati film- Seize the film festival

jedini regionalni FILMSKI FESTIVAL KOJI M(IJ)ENJA PERSPEKTIVE o invalidnosti

Asfaltirani put. Natpis: Kzm Temerin, 27.10, od 18h, Uhvati film karavan

Uhvati film karavan: stanica Temerin

Evo prilike da ponovo pogledate ovogodišnje sjajne filmove koji menjaju perspektive i pokreću promene: 27. oktobar od 18h u Kancelariji za mlade Temerin!

Ukoliko ste propustili filmove sa 21. Uhvati film-a ili želite opet da uživate u ostvarenjima koji su ostavili najjače utiske na publiku – pravac Temerin! U saradnji sa Udruženjem Kap iz Temerina, filmski karavan „Uhvati film“održaće se 27. oktobra od 18h u prostorijama Kancelarije za mlade Temerin. Ulaz je besplatan!

Imačemo prilike da uživamo u projekciji vrhunskih kratkometražnih filmova, a zatim da razgovaramo, pitamo, kritikujemo i tražimo rešenja.

Već godinama redovni smo gosti u Temerinu i sarađujemo sa Udruženjem Kap Temerin. Drago nam je da nastavljamo tradiciju promena perspektiva, jer promene koje načinimo sami jesu značajne i vidljive, ali promene koje činimo zajedno imaju moć da menjaju svet!

Projekcija je pristupačna osobama sa motoričkim invaliditetom, filmovi su opisno titlovani i time pristupačni i Gluvima osobama.

Uhvatite naše filmove u Temerinu i ne propustite događaj koji će vas dirnuti u srce i zakovitlati vaš um. Vidimo se 27. oktobra od 18h u prostorijama Kancelarije za mlade Temerin. Ulaz besplatan!

Asfaltirani put. Natpis: Kzm Temerin, 27.10, od 18h, Uhvati film karavan Ispod su oznake za pristupačnost- rampa i titlovi

sviđa ti se tekst? podeli ga sa drugima.

LOGO Uhvati film. Ispod piše Novi Sad, Rijeka, Banka Luka, kotor

Ostani u toku sa dešavanjima i tekstovima!

Zaprati nas na Facebook-u i Instagramu.

UHVATI FILM – PROMENI PERSPEKTIVE

mapa sajta

kontakti organizatora

Da umetnost ima moć da m(ij)enja sv(ij)et, dokaz je Uhvati film, jedini regionalni festival na temu invalidnosti. Naš filmski, prateći um(j)etnički i govorni programi utiču, m(ij)enjaju i aktiviraju.
Doprinose stvaranju ravnopravnijeg i inkluzivnijeg društva bez diskriminacije i pod(ij)ela.

Uhvati film Novi Sad je najpristupačniji festival u Srbiji: dostupan je osobama sa fizičkim invaliditetom, gluvima, a deo programa potpuno je pristupačan i sl(ij)epima. Dobitnik je Nagrade za promociju humanih vrednosti i osoba sa invaliditetom na filmu (2018), koju dod(ij)eljuje Udruženje filmskih um(j)jetnika Srbije.

Uhvati film preko 20 godina perspektive menja u Novom Sadu, preko deset u Rijeci, a od 2017. u Banjaluci i 2019. u Kotoru.

kontakti organizatora

Kreativno afirmativna organizacija Parnas, Novi Sad
kaoparnas.org 
uhvatifilm@gmail.com

Udruga Spirit, Rijeka
spirit-ri.hr
info@spirit-ri.hr

Humanitarna Organizacija  Partner, Banja Luka
hopartner.org 
uhvatifilm.banjaluka@gmail.com

Nevladino udruženje “ART 365”
art365nvo@gmail.com

Filmski festival Uhvati film 2023 . Sva prava zadržana

Skip to content