Filmski festival Uhvati film- Seize the film festival

jedini regionalni FILMSKI FESTIVAL KOJI M(IJ)ENJA PERSPEKTIVE o invalidnosti

Uhvati film volonteri

Uključi se

Budi i ti deo Uhvati film festivala i priključi se našem volonterskom programu! Prati naše pozive za volontere, ispuni prijavu i dobijaš priliku da sa nama kreiraš jedinstven festival.

Svake godine, u kreiranju Uhvati filma učestvuje oko 30 volontera, koji svoj doprinos daju  u različitim poslovima: prevođenje filmova i drugih tekstualnih sadržaja, učešće u promotivnim aktivnostima (pisanje za društvene mreže, sajt, pomoć u kreiranju video sadržaja), fotografisanje i tehnička podrška pri realizaciji festivala.  Svi poslovi se obavljaju pod mentorstvom stručnjaka iz tima Festivala, koji svoje znanje i iskustvo nesebično dele sa volonterima.

Ali najvažnije: družite se sa našom ekipom, ponesite puno uspomena, promenite perspektive i sijajte sa nama ljubav!

Budi naša podrška – volontiraj na Uhvati film-u

drugi poziv

Ne propusti priliku da postaneš deo Uhvati film tima. Prijavi se na novootvoreni poziv za volontere i zajedno sa nama sijaj ljubav na 20. Uhvati film-u, koji se održava od 12-16. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

Ako živiš u Novom Sadu, zainteresovan/a si za promenu perspektiva i želiš da budeš društveno aktivan/a, 20. Uhvati film je mesto za tebe.

Prijaviti se možeš preko prijavnog formulara, klikom na link . Potrebno je samo da ga popuniš (lični podaci, interesovanje i iskustvo) do 3. oktobra – i našao si se u našem timu!

Oblast u kojem je moguće volontirati su:

FOTOGRAFIJA: fotogafisanje na Uhvati film festivalu, uz mentorstvo profesionalne fotografkinje;

TEHNIČKA PODRŠKA: personalna asistencija, protokol, tehnička priprema realizacije i organizacija događaja, distribucija promo materijala, priprema paketa za goste…,

Šta dobijaš na Uhvati film-u?

Mogućnost da se družiš i učiš od inspirativnih ljudi, iznutra upoznaš sa organizacijom i atmosferom jednog filmskog festivala. Tokom volontiranja imaš mogućnost da prisustvuješ i drugim aktivnostima organizacije: radionicama, tribinama, diskusijama o temama koje nemamo prilike da čujemo često u javnosti. Da promeniš svoje perspektive, a zatim i udruženim snagama utičeš na promenu društvene svesti u široj zajednici.

Svi volonteri/ke dobijaju i potvrdu o volontiranju, a po potrebi i preporuku sa opisom zaduženja i angažovanja. Svi volonteri imaju šansu da se uključe u dalji rad naše organizacije.

Uhvati film više je od filmskog festivala.

Uhvati film postoji već 20 godina, a volonterski program osam. Jedinstven je regionalni festival u regionu. Izdanja ima u Novom Sadu, Banjaluci, Rijeci i Kotoru. Uhvati film je najpristupačniji filmski festival u regionu, budući da je pristupačan osobama sa fizičkim invaliditetom, slepima i Gluvima.

Tokom godina, družili smo se sa preko stotinu volontera/ki iz cele Srbije. Svi su istakli da im je to bilo jedinstveno i originalno iskustvo, u kojem su stekli nova znanja i uvide i istinski razmenjivali emocije.

Da bi Uhvati film još jače sijao ljubav, potrebna nam je vaša podrška na licu mesta.

Zato trk klik na link za prijavu, prijavi se na volontiranje na Uhvati film-u i budi deo nezaboravnog događaja.

Šta možeš da očekuješ kao volonter-ka?

Da uživaš u filmovima i druženju…

Da naučiš, promeniš i primeniš…

Da stekneš iskustvo i proširiš vidike…

pitaj nas, piši nam, predloži...

podeli poziv sa prijateljima...

Facebook
Email
WhatsApp
logo festivala Uhvati film NS, Rijeka, Banja Luka, Kotor

Ostani u toku sa dešavanjima i tekstovima.

Zaprati nas na Facebook-u i Instagramu!
Skip to content